Subventions et des contributions :
Titre :
Control of L. monocytogenes in smoked salmon jerky
Numéro de l’entente :
EGP
Valeur d'entente :
24 970,00 $
Date d'entente :
10 mai 2017 -
Organisation :
Conseil de recherches en sciences naturelles et en génie du Canada
Location :
Ontario, Autre, CA
Numéro de référence :
GC-2017-Q1-00482
Type d'entente :
subvention
Type de rapport :
Subventions et des contributions
Informations supplémentaires :
Subvention ou bourse octroyée s'appliquant à plus d'un exercice financier. (2017-2018 à 2018-2019)
Nom légal du bénéficiaire :
LaPointe, Gisèle (University of Guelph)
Programme :
Subventions d'engagement partenarial pour les universités
But du programme :
The current proposal intends to study clean label alternatives for the control of Listeria monocytogenes in a fishx000D
product, smoked salmon jerky. The Listeria presence in recent smoked salmon recalls in Canada led Wolfheadx000D
Smokers to investigate natural alternatives to control Listeria. The company smokes farm-raised Atlanticx000D
salmon, which is harvested from the cold, pristine waters of the Bay of Fundy; and is shipped across Northx000D
America and around the world.